Om The New Company

The New Company er spesialister innen digital omstilling. Vi hjelper virksomheter og ledere med innsikt, strategier og gjennomføring av digitale initiativ, både internt og i virksomhetens møte med omverden.

Vår misjon er ikke først og fremst å gjøre virksomheten digital, men å få digitale investeringer til å gi effekt og forretningsmessig verdi.

Vi er uavhengige rådgivere, og kan dermed bistå på kundens side i forhold til teknologiplattformer og systemleverandører. Vi overvåker teknologiutviklingen nøye, både hva gjelder trender, plattformer, applikasjoner og integrasjonsmuilgheter. The New Company består av i dag av to partnere og et nettverk av assosierte partnere/seniorrådgivere.

Vi har lang erfaring i gjennomføring av strategier, endringer og teknologiske løsninger for norske selskaper. Selskapets seniorrådgivere har de to siste årene hatt ansvaret for Teknologi og kvalitet samt Change Management i ett av Nordens største samhandlingsprosjekter.

Selskapet er etablert i 2013 av Per Christian Eggen (t.v) og Morten Myrstad (t.h).

1.png#asset:5

Morten Myrstad

Myrstad (61) er en erfaren løsningsrådgiver, bl.a. innenfor internett, intranett og samhandlingsløsninger. Myrstad har også mangeårig erfaring fra strategi, merkevarebygging, innholdsmarkedsføring og digitalmarkedsføring. Myrstad har de to siste årene hatt ansvaret for Teknologi og kvalitet i ett av Nordens største samhandlingsprosjekter.

Per Christian Eggen

Eggen (50) er en erfaren forretningsrådgiver, bl.a. innenfor strategi, forretningsutvikling, partnerstrategier, omstillinger, digitale løsninger og internettmarkedsføring. Eggen har de to siste årene hatt ansvaret for Change Management i ett av Nordens største samhandlingsprosjekter.