Vi ansetter Prosjektleder Digital Workplace
By: Morten Myrstad | Kategori: The Company

The New Company satser på Digital Workplace og ansetter Prosjektleder i nyopprettet stilling.

Oppdatering: Stillingen som har vært utlyst i sommer er nå besatt, men vi er fortsatt åpen for samarbeid med personer eller miljøer med relevant kompetanse. Benytt i tilfelle vår Enterprise chat-tjeneste for å starte en uforpliktende dialog.

Bakgrunn 

The New Company har ambisjoner om å utvikle et ledende kompetansemiljø innen Digital Workplace. Vi bygger på egen metodikk og leverer tjenester innenfor strategi, løsninger og adapsjon. Vi gir teknologiuavhengige råd til våre kunder basert på høy innsikt i ledende skybaserte teknologier innenfor produktivitet, samhandling, sosiale intranett samt integrasjoner med virksomhetsløsninger.  

Stilling 

I samsvar med våre ambisjoner, søker vi nå prosjektleder Digital Workplace i nyopprettet stilling. Som prosjektleder vil du kunne gå inn i alle faser av et kundeprosjekt, fra research og analyse i en strategifase, via prosjektledelse og –støtte i utviklingen av løsninger til kommunikasjon og opplæring når nye løsninger skal tas i bruk. Du vil også få ansvar for prosjektledelse knyttet til selskapets markedsførings- og salgsaktiviteter. Basert på din egen kompetanse og utvikling vil du også kunne gå inn som kundeansvarlig i prosjekter. 

Profil 

Vi ser for oss en medarbeider som lærer raskt og systematisk, som er mulighetsorientert og som liker å ta ansvar i et team. Vi tror du er oppdatert på digitale endringer, trender og muligheter, men mer interessert i hvordan dette påvirker virksomhetenes indre liv enn markedsføring eksternt. Vi tror også du er pedagogisk og liker å dele din kunnskap med andre. 

Kompetanse 

Vi forventer at du har høyere utdanning, men tror samtidig at det er mange utdanningsretninger som kan gjøre deg kvalifisert for stillingen, eksempelvis digitale medier, informasjonsarkitektur, business og økonomi, prosjektledelse, entreprenørskap, tjenestedesign, HR, markedsføring, PR etc. Det avgjørende er hvordan du evner å omgjøre din formelle utdanning til kompetanse som virksomhetene har nytte av i utviklingen av en Digital Workplace. 

Søknadsprosess

Søknader kan sendes til info@thenewcompany.no, men du kan også starte en uforpliktende dialog via vår Enterprise chat på vår hjemmeside, via Messenger på vår Facebook-side eller via en direktemelding på Twitter

Søknadsfrist: Snarest 

The New Company er også åpen for samarbeid med personer med andre kjernekompetanser som Informasjonsarkitekt Digital Workplace og Forretningsrådgiver Digital Workplace. Benytt i tilfelle våre Enterprise Chat-tjenester for å etablere en uforpliktende dialog. 

Om The New Company 

The New Company er spesialister innen digital virksomhetsutvikling. Innsikt, strategier og løsninger i bruk av sosiale intranett og samhandlingsløsninger er et av våre sentrale tjenesteområder. For å få med deg løpende nyheter og innsikt kan du abonnere på vårt nyhetsbrev her, eller følge oss i sosiale medier: LinkedinFacebookTwitterGoogle+.