Samarbeid med IntraTeam i Danmark
By: Morten Myrstad | Kategori: The Company

The New Company har inngått et samarbeid med IntraTeam i Danmark. Intrateam arrangerer årlig den ledende IntraTeam-konferansen i København, har utviklet en Intranett/Digital Workplace-undersøkelse og driver nettverksgrupper i Danmark og Sverige.

«IntraTeam er en ledende kunnskaps- og nettverksleverandør innenfor Intranett / Digital Workplace-området. Dette samarbeidet er derfor et naturlig ledd i vår satsing på moderne intranett og digitale samhandlingsløsninger», sier Morten Myrstad i The New Company.

Vil gi unike tilbud til norske virksomheter

«Til å begynne konsentrerer vi samarbeidet rundt Intranett / Digital Workplace-undersøkelsen, som vi ønsker å gjøre lettere tilgjengelig for ledere, redaktører og analytikere som er opptatt av den digitale arbeidsplassen. Men målet er etter hvert å tilby flere unike fordeler til norske bedrifter og offentlige virksomheter som jobber med internkommunikasjon, samhandling og ansatteopplevelser», sier Myrstad.

«Vi er glade for å invitere The New Company inn som partner for Norge på vår intranet/digital workplace survey/benchmark, som nå er representert med partnere i ni land. Det gjør oss i stand til å benchmarke innenfor flere segmenter som produksjonsvirksomheter, konsulentvirksomheter, finans og forsikring etc.», sier Kurt Kragh Sørensen, eier og driveren bak IntraTeam-konseptet.

Survey / benchmark

IntraTeam har siden 2005 gjennomført en komplett survey/benchmark-undersøkelse innenfor Intranett/Digital Workplace. Per i dag har 233 virksomheter utført survey-delen av undersøkelsen, hvorav 138 virksomheter har utført benchmark-delen. Følg med på blogg og vårt nye nyhetsbrev Digital Workplace News, hvor vi vil dele mer informasjon om undersøkelsen, om resultater og funn, og om hvordan du og din virksomhet kan delta.

Ledende konferansekonsept

Den årlige IntraTeam-konferansen har etter hvert utviklet seg til å bli en av de ledende nord-europeiske konferansene hvor temaet handler om intranett og digitale arbeidsplasser. Årets konferanse fant sted i begynnelsen av mars, og samlet over 220 deltakere fra 19 land. Det var over 30 speakers på årets konferanse, men konferansen inneholdt også workshops, diskusjonsgrupper og et utstillingsområde.

The New Company var til stede på årets konferanse med to deltakere, Morten Myrstad og Shila Mohammadi. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om hva som rører seg innenfor Intranett / Digital Workplace i Nord-Europa.

Hvis du vil vite mer om IntraTeam, anbefaler vi deg å se denne videoen, hvor sjelen bak IntraTeam-konseptet, Kurt Kragh Sørensen, er intervjuet både om Intranett / Digital Workplace-undersøkelsen og om IntraTeam-konferansen.

The New Company er spesialister innen digital virksomhetsutvikling. Intranett og digital arbeidsplass er et av våre sentrale tjenesteområder. Du kan bestille et uforpliktende webmøte her, hvor du kan velge tema og tidspunkt selv. For å få med deg løpende nyheter og innsikt kan du abonnere på vårt nyhetsbrev her, eller følge oss i sosiale medier: Linkedin, Facebook, Twitter, Google+.